CÉGÜNKRŐL

Sokan azt tartják, hogy egyes szakmákra születni kell. Szerintünk olyan alapvető emberi tulajdonságok is elegendőek, mint becsület, alaposság és kitartás.

2003 elején úgy döntöttünk, hogy e tulajdonságok szellemében indítjuk el vállalkozásunkat.

Fő profilunk az építőipari generál kivitelezés és szakipari munkák végzése.

Sokan kérdezték, hogy miért is a kivitelezést választottuk? Az alkotás és az alkotni vágyás elegendő motiváció számunkra.

Mindezt jól felkészült, magasan képzett, szakmailag elkötelezett szakembergárdával valósítjuk meg.

Kialakult megrendelői körünk, és számos referencia igazolja, hogy a megbízható, pontos becsületes munkának van jövője.

Célunk az egyre fokozódó versenyben a piaci pozíciónk fenntartása és erősítése, s hogy a cégünk neve alatt végzett kivitelezések feleljenek meg a jogszabályi követelményeknek, és magas szinten a megrendelők, ügyfelek kifejezett és elvárt igényeinek.

Kollégáinkkal igazi csapatmunkát végzünk, melyben a szakértelem, a tapasztalat és a több szempontból figyelembe vett megoldási lehetőségek találkoznak. A jó kommunikáció növeli a hatékonyságot. Bízunk benne, hogy e szemlélet „gyümölcseként” megrendelőink igényeinek maximálisan eleget tudunk tenni.

Beszállítóinktól megköveteljük, hogy az általuk gyártott termékek feleljenek meg a vevőink által meghatározott minőségi követelményeknek, elősegítve ezzel az általunk végzett kivitelezés, minőségének állandó magas színvonalát

Saját kollégáinkkal és alvállalkozóinkkal szemben is elvárásunk a megbízható, kiváló minőségű munkavégzés, mely minőségileg és esztétikailag is kifogástalan.

Céljaink elérésének alapvető és meghatározó eleme a folyamatos fejlesztés, és az üzleti partnereinkkel szemben tanúsított etikus magatartás.

 Minden tevékenységünket a természeti környezet védelmét és megóvását figyelembe véve szervezzük.

Mindezekre tekintettel köteleztük el magunkat az ISO 9001:2008, az ISO 14001:2004 és az OHSAS 18001:2007 szabványok szerinti integrált irányítási rendszer mellett.