MINŐSÍTÉSEK

MINŐSÉGPOLITIKA ISO 9001:2008

A minőség lényege az alábbiakban foglalható össze:

  • az előírásoknak való megfelelés,
  • a használatra való alkalmasság,
  • a megfelelés a vevő megnyilvánuló igényeinek,
  • megfelelés a vevő várható igényeinek.

A Generál Centrál Kft. célja, hogy a cégünk neve alatt végzett kivitelezések feleljenek meg a jogszabályi követelményeknek, és magas szinten a megrendelők, ügyfelek kifejezett és elvárt igényeinek. Ezek megvalósítása érdekében köteleztük el magunkat az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségkialakítási rendszer kialakítása és hatékony működése mellett.

Napi feladatunknak tekintjük a minőségirányítás terén kitűzött céljaink maradéktalan megvalósítását, teljesíteni a vevői követelményeket és elérni a vevők megelégedettségét.

GENERÁL CENTRÁL Kft._MA – Tanúsítvány MIR magyar

Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági politika OHSAS 18001:2007

Nagy gondot fordítunk a munkahelyi egészségvédelemre és biztonságra. Elsődlegesnek tekintjük az egészséget nem veszélyeztető és balesetmentes, biztonságos munkavégzést. Tudjuk, hogy a munkaerő általános egészségi állapota kihat az elvégzett munka minőségére, mennyiségére. Fontos számunkra, hogy egészséges, jó közérzetű, munkabiztonság szempontjából tájékozott és veszélyelhárításból felkészült szakembereink legyenek. Mindent meg kell tenni a balesetmentes munkavégzés érdekében.

A biztonságos munkavégzés és egészségmegóvás elősegítésére vezettük be és működtetjük MEBIR rendszerünket. Munkavállalóink rendszeres munka –és tűzvédelmi valamint MEBIR oktatáson vesznek részt és megköveteljük az érvényben lévő szabályozás betartását, betartatását.

GENERÁL CENTRÁL Kft _MA – Tanúsítvány MEBIR magyar

Környezetpolitika ISO 14001:2004

Elkötelezett hívei vagyunk a környezetvédelemnek. Hitvallásunk, hogy az évek során meghozott döntéseink közül a legtöbbnek, még a legkisebbeknek is, komoly következményei lesznek a távoli jövőben. Ezeket a következményeket olyan hosszú távra kell előre kivetítenünk a jövőre tekintettel, amennyire csak lehetséges. Kivitelezési munkáinknál különösen nagy gondot fordítunk a beépítendő anyagok és technikai eljárások környezetre gyakorolt hatásának vizsgálatára. Alvállalkozóink figyelmét felhívjuk a környezetvédelem fontosságára, a jogszabályi követelmények figyelembevételére.

GENERÁL CENTRÁL Kft._MA – Tanúsítvány KIR magyar

Mottónk: „Az igazi természetvédő az, aki tudja, hogy a világot nem a szüleinktől örököltük, hanem gyermekeinktől kölcsönözzük.”

 

Opten „A” minősítés 2016

Az OPTEN Kft., mely 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, „A”

minősítésben részesítette a cégünket!

A minősítés szerint a Generál Centrál Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való

üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Oklevél megtekintése

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaráért  Partner Díj 2017