Kategória: Közintézmények

Nagykáta, MHSZ épület

Nagykátán a volt MHSZ épület energetikai felújítását valósítottuk meg, melynek során az alábbi feladatokat végeztük el: -régi fa nyílászáró szerkezetek (ajtók, ablakok) bontása, -új, korszerű műanyag nyílászárók elhelyezése, -homlokzati hőszigetelés, csapadékvíz elleni hőszigetelés, lapostető hő-és    hangszigetelése, valamint -fotovoltalikus rendszer építése.

...
Bővebben

Nagykáta, Mátray Gábor Általános Iskola

Nagykátán a Mátray Gábor Általános Iskola épületeinek (Új épület, Régi épület, Epres iskola) energetikai felújítását valósítottuk meg,melynek során az alábbi feladatokat végeztük el: - régi fa nyílászáró szerkezetek (ajtók, ablakok) bontása, - új, korszerű műanyag nyílászárók elhelyezése, - falak hőszigetelése, valamint fotovoltalikus rendszer építése.

...
Bővebben

Kecskemét, Orvostörténeti Múzeum

Kecskeméten a Katona József Múzeum Orvos- és Gyógyszerészettörténeti Gyűjtemény épületének részleges állagmegóvó felújítási munkáit valósítottuk meg. A kivitelezés során az épület homlokzatának és környezetének teljes körű, valamint a belső helyiségek részleges felújítását végeztük el

...
Bővebben

Cegléd, BÁCSVÍZ Zrt. Üzemmérnökségi Épület

Cegléd, Pesti út 25. szám alatti ingatlanon új Üzemmérnökségi épület épült, melynek során földszint + tetőtér beépítéses hagyományos szerkezetű, magastetős irodaépület és a tervezett ügyfélszolgálat akadálymentesen került kialakításra. A fűtött, hagyományos szerkezettel épülő ügyfélszolgálati épület mellett földszintes raktár és szín épült könnyűszerkezetes elemekből, trapézlemez burkolattal, fűtetlen kialakítással.

...
Bővebben

TISZAALPÁR, PIAC

Tiszaalpár, Dobó István u. 1. szám alatti ingatlanon lévő épületek elbontása után új fedett piaccsarnok és nyitott-fedett piactér épült a területre, valamint kiépítésre került 19 parkoló, kapcsolódó utak útcsatlakozások kialakításával. Az épületegyüttes nettó alapterülete 323 m2 .

...
Bővebben

TÓTKOMLÓS, BÖLCSŐDE

Tótkomlós, Zámerhof u. 2 szám alatti bölcsőde felújítása és 38 db férőhellyel, 875 m2 területtel történő bővítése valósult meg. Az épület hagyományos építési technológiával került megépítésre.

...
Bővebben

Orgovány, Egészségmegőrző Centrum

Az épület Orgovány település központjában helyezkedik el. Korábban moziként üzemelt, az átalakítást követően „Egészségmegőrző Központ” lett, melyben többek között úszómedence került kiépítésre. A főbejárattal szemközti folyosón áthaladva lehet eljutni az épület fő helyiségébe, az uszodatérbe, melynek közvetlen kapcsolata van a pihenő udvarral. Az uszodatér mögött a hátsó épületszárnyban kapott helyet egy pihenő terem.

...
Bővebben

Bénye, IKSZT épület

Az ingatlanon a korábbi tűzoltószertár, és szeszfőzde épülete állt. Az épület főleg vályog, részben tégla falazatos volt. A meglevő épület nagyrészt elbontásra került, csak a hátsó épületrész, a szeszfőzde helyiségének falazata marad meg. A megmaradó falazat a statikus tervnek megfelelő megerősítést kapott. A kitűzésnél a viszonyítási alap a megmaradó épületrész délkeleti homlokzata volt. Az elbontott...

Bővebben