Kategória: Oktatási intézmények

Nagykáta, Mátray Gábor Általános Iskola

Nagykátán a Mátray Gábor Általános Iskola épületeinek (Új épület, Régi épület, Epres iskola) energetikai felújítását valósítottuk meg,melynek során az alábbi feladatokat végeztük el: - régi fa nyílászáró szerkezetek (ajtók, ablakok) bontása, - új, korszerű műanyag nyílászárók elhelyezése, - falak hőszigetelése, valamint fotovoltalikus rendszer építése.

...
Bővebben

Szent István Egyetem, Magyar kutyafajták szoborparkja

Budapest, Állatorvostudományi Egyetem területén Magyar kutyafajták szoborparkjának kialakítása. A burkolat anyaga megegyezik a campuson, más részeken is beváltan alkalmazott gyalogos felületek térburkolatával. A burkolat szegélye igazodik a campuson alkalmazott szegélyhez. A szoborcsoport a park felől tárul fel, a fő megközelítési útvonal a már meglévő két szobor között indul. A szoborpark közepére kör alakú...

Bővebben

Kecskeméti Közoktatási, Gyermekvédelmi és Szociális Intézmény

Kecskeméti Közoktatási, Gyermekvédelmi és Szociális Intézményében az A-épületszárny földszintjén fejlesztő és autista iskola kialakítását; az 1. és 2. emeleti kollégium fölújítását; az A- és B- épületszárny akadálymentesítését, sportudvar és játszótér létesítése tárgyú fejlesztés valósítottuk meg.

...
Bővebben