Cégbemutató

Alapítva: 2003

Generál Kivitelezés Felsőfokon

Üdvözöljük cégünk weboldalán!

építőipari generál kivitelezés, társasházak, közintézmények, ipari létesítmények építése, felújítása, bővítése, szakipari munkák elvégzése

Generál Centrál Kft. a kezdetektől

Történetünk

Sokan azt tartják, hogy bizonyos szakmákra születni kell. Szerintünk ehhez olyan alapvető emberi tulajdonságok is elegendőek, mint a becsület, az alaposság és a kitartás.

2003 elején úgy döntöttünk, hogy e tulajdonságok szellemében indítjuk el vállalkozásunkat. Fő profilunk az építőipari generál kivitelezés és szakipari munkák végzése.

Sokan kérdezték, hogy miért a kivitelezést választottuk? Az alkotás és az alkotni vágyás elegendő motiváció számunkra.
Mindezt jól felkészült, magasan képzett, szakmailag elkötelezett szakembergárdával valósítjuk meg.

Kialakult megrendelői körünk és számos referencia igazolja, hogy a megbízható, pontos, becsületes munkának van jövője.
Célunk az egyre fokozódó versenyben a piaci pozíciónk fenntartása és erősítése, s hogy a cégünk neve alatt végzett kivitelezések feleljenek meg a jogszabályi követelményeknek, és magas szinten a megrendelők, ügyfelek kifejezett és elvárt igényeinek.

Kollégáinkkal igazi csapatmunkát végzünk, melyben a szakértelem, a tapasztalat és a több szempontból figyelembe vett megoldási lehetőségek találkoznak. A jó kommunikáció növeli a hatékonyságot. Bízunk benne, hogy e szemlélet „gyümölcseként” megrendelőink igényeinek maximálisan eleget tudunk tenni.

Beszállítóinktól megköveteljük, hogy az általuk gyártott termékek feleljenek meg a vevőink által meghatározott minőségi követelményeknek, elősegítve ezzel az általunk végzett kivitelezés, minőségének állandó magas színvonalát
Saját kollégáinkkal és alvállalkozóinkkal szemben is elvárásunk a megbízható, kiváló minőségű munkavégzés, mely minőségileg és esztétikailag is kifogástalan.

Céljaink elérésének alapvető és meghatározó eleme a folyamatos fejlesztés, és az üzleti partnereinkkel szemben tanúsított etikus magatartás.

Minden tevékenységünket a természeti környezet védelmét és megóvását figyelembe véve szervezzük.

Mindezekre tekintettel köteleztük el magunkat az ISO 9001:2015, az ISO 14001:2015 az ISO 45001:2018, valamint az ISO 50001:2018 szabványok szerinti integrált irányítási rendszer mellett.

Minősítések

MINŐSÉGPOLITIKA ISO 9001:2015

A minőség lényege az alábbiakban foglalható össze:

A Generál Centrál Kft. célja, hogy a cégünk neve alatt végzett kivitelezések feleljenek meg a jogszabályi követelményeknek, és magas szinten a megrendelők, ügyfelek kifejezett és elvárt igényeinek. Ezek megvalósítása érdekében köteleztük el magunkat az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségkialakítási rendszer kialakítása és hatékony működése mellett.

Napi feladatunknak tekintjük a minőségirányítás terén kitűzött céljaink maradéktalan megvalósítását, teljesíteni a vevői követelményeket és elérni a vevők megelégedettségét.

Opten „A” minősítés 2016
Az OPTEN Kft., mely 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, „A” minősítésben részesítette cégünket! A minősítés szerint a Generál Centrál Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági politika ISO 45001:2018
Nagy gondot fordítunk a munkahelyi egészségvédelemre és biztonságra. Elsődlegesnek tekintjük az egészséget nem veszélyeztető és balesetmentes, biztonságos munkavégzést. Tudjuk, hogy a munkaerő általános egészségi állapota kihat az elvégzett munka minőségére, mennyiségére. Fontos számunkra, hogy egészséges, jó közérzetű, munkabiztonság szempontjából tájékozott és veszélyelhárításból felkészült szakembereink legyenek. Mindent meg kell tenni a balesetmentes munkavégzés érdekében. A biztonságos munkavégzés és egészségmegóvás elősegítésére vezettük be és működtetjük MEBIR rendszerünket. Munkavállalóink rendszeres munka –és tűzvédelmi valamint MEBIR oktatáson vesznek részt és megköveteljük az érvényben lévő szabályozás betartását, betartatását.
Környezetpolitika ISO 14001:2015
Elkötelezett hívei vagyunk a környezetvédelemnek. Hitvallásunk, hogy az évek során meghozott döntéseink közül a legtöbbnek, még a legkisebbeknek is, komoly következményei lesznek a távoli jövőben. Ezeket a következményeket olyan hosszú távra kell előre kivetítenünk a jövőre tekintettel, amennyire csak lehetséges. Kivitelezési munkáinknál különösen nagy gondot fordítunk a beépítendő anyagok és technikai eljárások környezetre gyakorolt hatásának vizsgálatára. Alvállalkozóink figyelmét felhívjuk a környezetvédelem fontosságára, a jogszabályi követelmények figyelembevételére.

Mottónk: „Az igazi természetvédő az, aki tudja, hogy a világot nem a szüleinktől örököltük, hanem gyermekeinktől kölcsönözzük.”

ISO 50001:2019

Energiairányítási rendszer

A már meglévő ISO 9001 Minőségirányítási és az ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerszabvány struktúrájához illeszkedő ISO 50001 energiairányítási rendszert 2020-ban vezettük be cégünknél.

Célunk a tudatos, hatékony energiagazdálkodásra való átállás. Minél hatékonyabban csökkenteni az energiafelhasználás mértékét, az energiaköltségeket és az üvegháztartású gázok kibocsátásának mennyiségét.

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaráért

Partner Díj 2017

Karrier

A Generál Centrál Építőipari Kft. építőipari vállalkozás

munkakörök betöltésére munkatársakat keres generálkivitelezési feladatok ellátására.

Kecskemét és vonzáskörzetéből várjuk jelentkezésüket!

Jelentkezni szakmai önéletrajz elküldésével a konyveles@generalcentral.hu email címen, illetve a +36 76 504 468 /106 mellék telefonszámon lehet.